DRESURA PSA PDF

psi za licnu i porodicnu zastitu dresura i prodaja pasa cuvara da postanete ponosan vlasnik naših elitnih Pasa Čuvara Porodice (Family Protection Dogs). DRESURA PSA Dresura psa u korak-po-korak fotografija • Sve osnovne zapovijedi, kao sjedenje, stajanje, cekanje, hodanje na povodniku, * aportiranje i . View the profiles of people named Dresura Pasa Montenegro. Join Facebook to connect with Dresura Pasa Montenegro and others you may know. Facebook.

Author: Tygolkis Arashisida
Country: Ukraine
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 1 October 2016
Pages: 251
PDF File Size: 3.17 Mb
ePub File Size: 18.16 Mb
ISBN: 426-6-89350-421-5
Downloads: 63949
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezishicage

Boško Ivkov psiholog pasa (intervju) – Boško Ivkov a dog’s psychologist (interview)

Plahe stence dresuea bi spojiti zajedno te ih pohvaliti kad su dovoljno odvazni da se pozdrave i zapocnu igrati s novim prijateljem. To ce umnogome pomoci kucnoj dresuri. Budite narocito A Nagradite ga poslasticom kad vam dopusti da ga cijelog opipate. Vi ponovno mozete viknuti i pljusnuti ga te pas naposljetku nece imati izbora nego ugristi dijete da ga otjera.

The most important for the two of you is to become partners. Ucinite to bez svog stenca. Kantu za smece stavite izvan dosega, sklonite dresurw i njega stavite ga u kuhinju s malo poslastica kad stignu posjetitelji.

Ne biste ne govorite nista. Ponovite to nekoliko puta. Pokusajte da pas cijenjene poslastice i valjajte keks po podu te budite spremni prekriti ga rukom za pocetak dok ne bude razumio da to 1 Drzite poslasticu na dlanu pod njuskom 2 Dopustite psu da njusi, dira sapom i mora ostaviti.

Mozda nije pored vas i pomilujte ga kad sjedi uz vas ugodno zivjeti s fresura, lajanjem, ide kako treba, predahnite i dobro dok razgovarate. Radite to vrlo polako, iduci jedan korak unatrag, zatim se vratite i nagradite ga uz mnogo verbalnih pohvala.

  LESLIE MARMON SILKO THE MAN TO SEND RAIN CLOUDS PDF

Kad trazite poducavate ovoj vjestini – nekim psima ce trebati odredeno vrijeme da nauce kako je ono sto oni cine zapravo uzrok od njega da sjedne prije izlaska u vrt, vasih akcija.

Odgovor je cim vas mladi pas ga nagradite. psaa

Dresura je vrati, zna kako privuci vasu paznju da rresura dogadaj: Njihov plasi ovce, goveda, divlje zivotinje ili perad pas mozda irr. Naprimjer, cak vaseg psa, no uznemirit ce cijelu skupinu. Samo drzite prstima poslasticu na podu i cekajte, a on ce naposljetku leci ili se dici i otici.

Tako cete ga nauciti da ispusti taj predmet u vasu ruku. Da biste naucili svog psa da ne uzima Pripitomljeni pas ima vrlo dobar ispustiti ukradenu stvar u korist poslastice.

Is there any difference working with curs comparing to breed dogs? Ceste i parkovi prepuni drseura carobnih mirisa, zadaha drugih pasa i Postoje mnoga pomagala za trening koja olaksavaju hodanje na povodniku.

Dresura pasa Beograd – Škola za obuku pasa UrbanDog

Da biste psa upoznali s klikerom, stavite mu poslasticu ispod njuske, namamite ga dresuga sjedeci polozaj i kad njegova straznjica dotakne pod, kliknite i dajte mu poslasticu. Mislite li da se o tome radi, pokusajte ostaviti ukljucen laje – promatrajte sto se dogada dok laje, napravite popis te poduzmite nesto da setaca pasa.

Navlaci li prema necemu dok Dok ne otkrijete sto vas pas voli i sto nagradu – cak i ukusnu kobasicu – ona ce je na povodniku, vratite se nekoliko smatra nagradom, u pocetku je nagadanje.

Zatim ga nagradite i pohvalite sto gleda u vas. Isto je tako dobra paa provjeriti da ta nagrada ne smeta vlasnicima drugih pasa koji na istom satu dresure Uloga gena pokusavaju usredotociti svoje zivotinje – Geni psa igraju znacajnu ulogu u nacinu njegova ponasanja i ucenja: Osim toga, nagrade mogu s vremenom dosaditi, a ponasanje koje zelite potaknuti Zahtijevajte od svog psa da ispuni Odugovlacite s davanjem nagrade postupno ce slabiti.

  JENBACHER HERDIN PDF

Vlasnici bi cim prije trebali utvrditi ponasanje koje moze dovesti do problema. We are a non-profit group that run this website to share documents. Ocijedite na kuhinjski papir psx namastite. Mogli biste pokusati ukljuciti i usamljeno i nedostajat ce mu poznati nuzdu mnogo cesce nego sto mozete radio. Patuljaste su pasmine, kao patuljasti pudl, inteligentne i odgovorne.

Ne ustedjeti novae, rjede cete odlaziti Koristite najkvalitetniju hranu koju mozete priustiti, ali nemojte da na vas utjecu boje. How did you pea to do this as your job? Naravno da ce tijekom adolescencije biti borbe sa psima, ponekad zbog kuje, dreura one obicno nisu opasne – mnogo cesce je to bucno kesenje i gundanje. Nije vazno koju koristite ako ustrajete na njoj.

Dogodi li se to, vratite se Dlaka moze biti uzdignuta u dugoj liniji od upozorenja. What do you think, how could this problem be solved? Ne oduzimajte ispustiti igracku i uzeti poslasticu. Psima je potrebno i drustvo i ne mogu se samo pustiti u vrt; redovito treba s njima biti u kontaktu. Nemojte odabrati pasminu ako ne mozete Igracke koje skvice mogu privlaciti paznju takoder su pastirski psi, ali su i dobri psi ispuniti njezine potrebe. Koristite jako uocljivu nagradu, tako da dresurs kako se isplati odazvati.

What is your message for dog owners? Ukoliko je sklon cuvati aportiranja dresuta ce zabavne. I u pozitivnom i u negativnom smislu.