CURS DE HIPNOZA PDF

Curs Hipnoza V1 Oameni Obisnuiti. Vlad-Ionuț Ioniță. Loading Unsubscribe from Vlad-Ionuț Ioniță? Cancel Unsubscribe. Working SubscribeSubscribed. Curs practic de hipnoza (eBook) available to buy online at Many ways to pay. Non-Returnable. We offer fast, reliable delivery to your door. Cursuri Video ONLINE de Dezvoltare Spirituala & Consiliere. Script-uri de Hipnoza si Regresie. Protectie Psiho-Energetica (PSY). Ritualuri de Templu & Initieri.

Author: Dougar Bragal
Country: Latvia
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 8 August 2010
Pages: 101
PDF File Size: 6.8 Mb
ePub File Size: 2.60 Mb
ISBN: 366-8-74679-969-9
Downloads: 92700
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dijind

Apoi am inceput sa inteleg cum gandesc ceilalti.

C. Roy Hunter – Arta hipnozei – Curs de hipnoză | Hipnoză | Pinterest

Imi amintesc si acum hippnoza a fost cand am aflat prima data de NLP, in urma cu 17 ani. Coaching si consiliere personalizata Coaching-ul este una din cele mai eficiente metode de deblocare mentala si emotionala, folosita la acest moment de cei mai buni perfomeri, la nivel mondial si este inclus in programa celor 7 luni de curs.

Daca ma uit in ochii unui hipnotizator, ma va controla?

Totodata, in contradictoriu poate nu stiau sa citeascarezultatele studiului prezentat de ei, prezinta doar rezultate bune, pozitive si la …. Ce e important, daca individul dependent este destul de hotarat sau motivat sa renunte la fumat.

Munca lui a deschis pentru mine noi orizonturi. Exista conceptul cu privitul in ochi, care vine din mesmerism, mai exact din fascinatia privirii, iar in mitologia antica exista mitul Hipnoxa, care transforma oamenii care o priveau in ochi, in stane de piatra. This site uses cookies. Daca scrie asta pe usa unui doctor, garantat nu il vei suna sa te targuiesti cu el sa mai ramana dupa program sa se ocupe de tine.

  HVR A1U PDF

Coaching-ul este una din cele mai eficiente metode de deblocare mentala si emotionala, folosita la acest moment de cei mai buni perfomeri, la nivel mondial si este inclus in programa celor 7 luni de curs.

Apoi, am re NLP-ul. Primesti dupa fiecare modul toate materialele de curs tiparite si cure format Audio pentru acasa. Orarul si hipnoza De la 9 la Intre modulele de curs vei avea parte de antrenament, recapitulare si exercitii care sa suplimenteze ceea ce facem la curs si sa solidifice abilitatile care le dobandesti. Succesul este al dee. Made with by Graphene Themes. Am avut ocazia acum 2 zile sa particip la conferinta Gipnoza Leadership sustinuta de Robert Dilts, expert de renume mondial in NLP si consultant pentru mari corporatii.

Ce veti invata direct de la Robert: Cursul NLP are 7 module si o Tabaracate un weekend pe luna. Cu ocazia aceasta, Andy v-a pregatit cateva clipuri video pe care vreau sa vi le recomand cu mare placere. Am ales acest titlu pornind ed la intrebarea: Astfel, datorita NLP-ului am reusit sa-mi imbunatatesc viata si sa cresc intr-un ritm incredibil pe toate planurile familial, mental, relational, financiar, etc.

Tehnici foarte simple, usor […] Citeste in continuare. Sunt convins ca foarte multi ati auzit de el — insa a-i fi alaturi, fie numai si pentru 3 ore, este o experienta cu totul extraordinara! Bonusuri pe care le primesti la cursul NLP.

Cabinet Hipnoză – România, Cluj

To find out more, including how to control cookies, see here: Ne aflam in Orbundarna, o tara care exista dar care in aceasta poveste are alt nume decat cel original. By continuing to use this website, you agree to their use. Fumatul e o dependenta ca furs alta. Atunci am realizat ca singura mea avere adevarata este mintea mea. Webinarii Live in care abordam cele mai arzatoare subiecte pentru psihicul uman.

  DSP TECHMAX PDF

Pasii sunt identici si daca, contactul se intampla prin mail. Mergeti la cursuri, veti primi niste intrumente uimitoare pentru a va face viata frumoasa! Ma laud la toata lumea ca am facut cu tine NLP.

Under Hypnosis – Curs de hipnoză și hipnoterapie cu Thomas Dowd

Creierul meu este singurul noroc de care am nevoie. Apoi am simtit sa dau mai departe. Archive Category Archives for “Training”.

Mai mult, daca tocmai isi bea cafeaua cu o tigara pe balcon, in mod sigur ca vei sta la usa si vei astepta, …. El este omul superior. Marirea sanilor si hipnoza — e sau nu posibila?

In plus poti sa adresezi orice intrebari ai despre NLP si primesti raspuns instant. Sunt despre vanzarile consultative si despre cum sa-ti spui numele. In primul rand, marele avantaj al training-urilor de dezvoltare personala este ca apeleaza la metode de […].

Tehnici foarte simple, usor […]. Pentru detalii xurs ce este Alpha Leadership intrati pe site si veti gasi acolo explicatii si resurse foarte interesante!

Iar asta e rar. Andrei Loiso, unul dintre specialistii Empower cei mai apropiati, v-a pregatit un training de hipnoza in 3 module daca vreti sa invatati si sa practicati tehnicile avansate ale hipnozei. Iti dau inca o data datele de contact ale Lilianei: