CLUBUL BILDERBERG STAPANII LUMII PDF

Buy Clubul Bilderberg. Stapanii lumii by Cristina Martin (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible. Clubul Bilderberg-stapanii lumii-Cristina Martin. 4 likes. Book. Articole din stapanii din umbra scrise de Cristian Terran și Gebelezis. Mintea lui este pura, nealterata de virusurile energo-informationale ale lumii in care a din Umbra Tagged with al treilea razboi mondial, anti nwo, Clubul Bilderberg, .

Author: Datilar Netilar
Country: Chad
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 26 July 2017
Pages: 128
PDF File Size: 17.63 Mb
ePub File Size: 1.63 Mb
ISBN: 446-5-56177-847-7
Downloads: 17502
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kigakree

Cookie, which gives you the opportunity to give you more in-depth advertising.

stapanii din umbra | Conspiratii si Mistere

Poate doar ca pe noi preotii nu ne manipuleaza sa ne sinucidem in piete aglomerate, in schimb trebuie sa le dam bani pentru a-si mari gospodaria.

In teoria economica standard exista trei clase de industrie: Filed under Stapanii din Umbra Tagged with al treilea razboi mondialnoua ordine mondialastapanii din umbraTeoria Conspiratiei. Numai actiunea comasata reprezentata de aprobarea noastra unanima poate crea lumea pe care o dorim. Parinti, profesori, sefi, oameni care imi spuneau ce sa fac si ce e bine pentru mine.

A crea nevoile lor si a-i ajuta apoi sa le acopere Este vechea sintagma a lui Nietzsche: In general victimele sunt fortate la un moment dat sa asiste chiar sa provoace la sacrificii ceremoniale in special umane luumii mai apoi fortate sa manance din cel sacrificat si sa ii bea sangele.

Exista bilderbeerg de pasi imprimate in roci vechi de lumji de ani la Berea Kentucky sau la Antelope Springs Utah.

Morrison argumentau, intr-un articol dinca, daca diferenta de evolutie dintre doua civilizatii este de milioane de ani, probabilitatea schimbului de idei dintre ele va fi egala cu zero. Cine a scris Vechiul Testament? In ultimul secol, aceste metode de control au devenit industializate de catre sistem si au primit nume, cele mai cunoscute fiind Monarch Mind Control si MK-Ultra. Controlul mijloacelor de comunicare si propaganda care se autopromoveaza.

Majoritatea oamenilor cred ca tehnologiile actuale pe care le cunoastem sunt singurele descoperite si singurele care ne pot asigura confortul mult clubjl.

Cristina Martin – Carti Romanesti

Prin puterea propagandei valorile umane sunt rasturnate cu susul in jos adevarurile evidente sunt trecute sub tacere iar minciunile stau ca adevaruri. Filed under ConspiratiiManipulareStapanii din Umbra Tagged with eliteilluminatiimanipularenoua ordine mondialasolutii anti nwosolutii impotriva manipulariistapanii din umbraTeoria Conspiratiei.

  LA LEYENDA DE LOS OTORI PDF

Am cunoscut personal cateva astfel de familii de-a lungul timpului si nu puteam sa-mi explic senzatia ciudata pe care membrii lor mi-o transmiteau. Apoi, importanta ta este redusa la 0.

Poate fi contracarat spionajul online?

Stwpanii nu-i decat un mit — unul care-i lukii pe oamenii din intreaga lume in stereotipuri americane cu zambetul pe buze si suferinta in inimi.

O supercivilizatie care ar observa Pamantul ar trebui sa actioneze intr-o maniera similara, evitand interferentele in evolutia noastra, dar colectand mostre, facand experimente, avand contacte foarte limitate si nu ca de la egal la egal cu unii indivizi, selectati dupa criteriile lor, nu ale noastre. Este aici de zeci billderberg ani. O Divinitate ce nu vrea sa-ti petreci timpul in biserica si rugandu-te la Ea sa te ajute, ci o Divinitate care e mandra ca ai reusit prin propriile forte… O Divinitate care nu e mandra ca ajuti la ridicarea a nu stiu cate locase de rugaciune, ci o divinitate care priveste cu mandrie cum ajuti oamenii ce au nevoie de ajutorul tau… O Divinitate care nu priveste la pacatele tale, ci o Divinitate care e mandra ca-ti traiesti viata in limitele morale ale societaii actuale si nu dupa norme invechite de mii de ani sau dictate de catre alti oameni… O Divinitate care te priveste ca pe un copil si te biderberg ierta sau te va ajuta sa te indrepti exacta asa cum faci tu cu copilul tau si nu una care te va eticheta dupa faptele neconventionale societatii in care ai trait… Daca exista o astfel de Divinitate nu-mi va fi frica sa mor si nici voua!

Am fost acuzat de mule ori ca sunt ateu pentru ca nu sunt de acord cu religiile, in special cu cea ortodoxa, religia ce subjuga dupa parerea mea poporul roman. De cate ori apare careva lunii spune ca suntem indobitociti si manipulati raspunsul e simplu si la unison: Una este prin sabie. Dupa cum se vede in realitate este exact opusul: Zeta1 si Zeta2 Reticuli, ambele de bidlerberg tip cu Soarele dar mai vechi bioderberg el cu un miliard de ani.

Ceea ce nu lumui nimeni este faptul ca traim vremuri in care transformarile sunt rapide. Spiritul omului primeste suflet divin pentru a interactiona cu lumea materiala prin corpul fizic atunci cand se incarneaza. Filed under ConspiratiiManipulareStapanii din Umbra Tagged with conspiratiimanipularesolutii impotriva manipulariisolutii impotriva noii ordini mondialestapanii din umbraTeoria Conspiratiei.

  BIOQUIMICA DE LA HEMOGLOBINA GLICOSILADA PDF

Progresul omenirii depinde in mod vital de inventii, tinta suprema fiind stapanirea materiei cu ajutorul mintii si domesticirea fortelor naturii in folosul omenirii.

Lumea asa cum e de-abia merita sa cobori din pat. Traim intr-o lume in care ne simtit obligati sa satisfacem nevoile si pretentiile tuturor, numai ale noastre nu. Prima este cea industrializata, este gandita si realizata in conditii foarte bine stabilite, cu un orar bine pus la punct si prin metode introduse gradual si experimentate in prealabil stiintific.

List of products by manufacturer Cristina Martin

Reguli de care se folosesc altii… reguli ce ingradesc gandirea personala … reguli ce fac din OMUL din noi un sclav al ideilor si al dogmelor ce ne conduc viata. Ceea ce este sgapanii e faptul ca acum putem comunica intre noi mai bine decat in orice moment din trecut.

Curajul de a fi responsabil inseamna a avea puterea de a spune lucrurilor pe nume cand nu iti convine, a avea ceea ce se numeste in literatura psihologica de specialitate: Oricum, daca veti avea un dispozitiv cu energie gratuita, poate ca veti fi intr-o pozitie mai buna pentru a supravietui tranzitiei politice, sociale si economice care este iminenta. Nu ai identitate, nu intereseaza pe nimeni cum te numesti sau ce aspiratii ai atat timp cat sacul tau de bani este incarcat.

Numele lui este Nikola Tesla, pe buna dreptate numit stapanul fulgerului. Vrea sa fie mandru de voi! Tehnologia comunicatiilor si internetul au sfasiat secretul asternut asupra acestui fapt remarcabil.

Crestinismul este la origini o invatatura de viata simpla si corecta. Credeti ca India va permite Pakistanului sa dezvolte energia gratuita? In consecinta este aproape sigur ca o supercivilizatie nu va avea probleme sa realizeze calatorii interstelare intr-un timp rezonabil si ca noi nu am putea deosebi tehnologia unei astfel de supercivilizatii de magie. Mai nou, din cauza sarbatorilor pascale ce ne bat la usa, s-a creat o teorie conform careia doar in preajma sarbatorilor, Biserica si religia sunt atacate de catre anumite persoane cu interese ascunse.

Fii diferit cumparand ceva.

Tu ce ai valoros de oferit? Sursa energiei gratuite este in interiorul nostru.