BOSECOLOGIE EN BOSBEHEER PDF

Data Source: EFI EUROFOREST Portal. METADATA. Title, Wageningen Universiteit – Bosecologie en Bosbeheer. 2nd Title, Wageningen. Samenvatting – boek “bosecologie en bosbeheer” 2,4,9, Course: Forest Ecology and Forest Management (FEM). You are currently viewing a preview. Original language, Dutch. Title of host publication, Bosecologie en Bosbeheer. Editors, J. den Ouden, B. Muys, F. Mohren, K. Verheyen. Number of pages,

Author: Dalkis Dozilkree
Country: Indonesia
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 5 July 2005
Pages: 499
PDF File Size: 3.91 Mb
ePub File Size: 9.16 Mb
ISBN: 594-1-46293-455-5
Downloads: 37443
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Brarg

Bosecologie en Bosbeheer – WUR

Bovendien vereisen veranderingen in de maatschappelijke en natuurlijke omgeving, zoals klimaatverandering, inzicht in de processen die in het bosecosysteem plaatsvinden. Sommige nieuwsberichten en agendapunten zijn ook in het Nederlands beschikbaar en bosbehrer op deze pagina.

Boosecologie teksten zijn geschreven door een brede groep van vakspecialisten uit Nederland en Vlaanderen met een goed inzicht in zowel de wetenschappelijke achtergronden alsook de praktische aspecten van bosbeheer. De hete zomer van een boom 30 augustus Gert-Jan Nabuurs bij Reporter Radio: In dit boek worden kennis en ervaringen over het beheer van bos en zijn ecologische grondslagen samengebracht. You can post the first one!

  LAKSHMI NARAYANA HRUDAYAM KANNADA PDF

Please log in to use this service. Frits Mohren over de fijnspar in het Nederlandse bos 8 januari Lag vroeger de nadruk vooral op de productie van hout als hernieuwbare grondstof, tegenwoordig is het belang van bossen voor natuurbehoud, recreatie en milieubescherming sterk toegenomen. Frans Bongers em Vroege Vogels over voedsel uit het regenwoud in Mexico 3 april Uitgebreidere informatie vindt u op de Engelstalige pagina van Bosecologie en Bosbeheer.

Zo klinkt een boom met droogtestress 21 augustus Snelle ontwikkeling van droge tropenbos door vlinderbloemige bomen 29 mei Vervolgens worden de belangrijkste beheermaatregelen besproken in het licht van brede maatschappelijke functievervulling en duurzaam gebruik van het bos op de lange termijn.

Comments There are no comments yet. Opbrengsttabellen Nederland verschenen 18 september Duurzaam bosbeheer richt zich op het optimaliseren van het gebruik van deze diensten, met behoud of het herstel van het algemeen functioneren van het ecosysteem, en op het waarborgen van de duurzaamheid.

  1998 ACURA CL OWNERS MANUAL PDF

Bosecologie en Bosbeheer by Jan Den Ouden

There are no comments yet. Pieter Zuidema bij BNR over genetisch opsporen van illegale houtkap 1 mei De basis van het boek wordt gevormd door inzicht in de opbouw en het functioneren van bomen en bossen.

Daarom is veel informatie over de leerstoelgroepen in het Engels beschikbaar. Ga direct naar onderdeel: Dit vraagt om een hoog kennisniveau van de beheerder.

Bossen vervullen een belangrijke functie in het Nederlandse en Vlaamse landschap. Nieuws Amazonewoud hobbelt achter de klimaatverandering aan 15 november