ARTA SEDUCTIEI BARBATILOR PDF

Manual de Seductie – Juan – Free ebook download as PDF File .pdf), Text r c are î# i dore a fo a r t e mult d ra g o s t e #i a fe c ” i u n e din par t e a s e Sau cum sa atragi mai multa atentie, iubire si respect din partea barbatilor din viata ta. Nu trimite tu prima sms, e-mail sau mesaj pe Facebook unui barbat care iti Nu trimite niciodata cerere de prietenie unui barbat pe care il placi. asta e .. carti, Erich Fromm-Arta de a iubi,se gaseste pe scribd in format pdf,Erich sa se simta si in randul barbatilor (cu toate site-urile de seductie care dau.

Author: Kajizahn Samunos
Country: Bahamas
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 20 September 2008
Pages: 40
PDF File Size: 20.63 Mb
ePub File Size: 7.70 Mb
ISBN: 143-9-43999-546-6
Downloads: 77531
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezisar

November 21, – De ce sa nu avem clipele alea frumoase petrecute cu persoane draga … in loc sa alergam dupa multe fete care nu merita nici macar atentia noastra. Nu am timp si nici nu vreau sa construiesc masti pentru societate, urasc sa imi pierd identitatea doar ca sa dea bine la public.

BLOGU LU’ OTRAVĂ

November 22, – Sincer, ma indoiesc teribil ca e vreo femeie cu capul pe umeri care isi permite sa isi piarda timpul cu asemenea jocuri. November 6, – Cumva nimic nou cu regulile astea… Cumva erau si inainte, dar parca nu erau atat de exacte…cu 4 ore, etc Dar si acum cativa ani era o regula ca sa nu o suni pe o tipa pe care ai agatat-o in club sambata imediat a doua zi. El cred ca a citit cartea asta inaintea mea pentru ca ce zice acolo ca ar trebui sa faca femeile, e exact ce facea el.

  DRAGONSWAN SHERRILYN KENYON PDF

April 12, – Iti vei da seama in curand ca meriti ceva mult mai bun. Vrea… eeee, aici incepe povestea! Eu am fost cea care l-a abordat, am vorbit ore in sir pe facebook pana cand ne-am dat seama ca avem telefon.

Having A Laugh | Arta Seducției

Poate nu i-as mai fi raspuns la mesaj in 2 minute. POATE doar cand sunt la club: Nu se stie niciodata.

January 27, – Una peste alta e evident ca ilustrele autoare sunt niste feministe convinse, probabil inconjurate de multe pisici, dar care stie ele cum merg lucruri in lumea asta a cuceririlor. Mi s-au parut atat de absurde regulile, dar apoi m-am mai gandit un pic,si am realizat ca nu stiu ce este mai rau: Daca nu-mi raspunde la mesaj 4 orenu o bag in seama 3 zile: Usor, usor, genul asta de articole vor ajunge si la punctul meu sensibil, pe care il discut cam singur de ceva ani: September 20, – Mersi Irina mi-am recapatat increderea in specia voastra.

Daca imi face mie o femeie asa nu raspunde la salut decat dupa cateva ore sau deloc incep sa cred ca e o melteanca fara educatie si nici nu o mai bag in seama are balta peste vb aia.

  LIVRO CAIBALION PDF

Just one point here: Iata cu asta eu sunt de acord. Cu pasul doi nu sunt de acord! Am spus mereu barbati,or ce am crezut de cuviinta si atunci cand simteam nevoia am scris si mesaje lungi.

Am ras cu lacrimi! Chestia e ca am fost apreciata mult pentru astapentru ca mereu am spus lucrurilor pe nume si n-am evitat sa intru intr-o conversatie pe care toate fetele mor de nerabdare sa o aiba atunci cand simpatizeaza un anumit baiat.

Bestseller e cartea asta: Cum adica oferi trandafiri numai femeilor care merita? January 28, – Nu trimite niciodata cerere de prietenie unui barbat pe care il placi.

January 15, – Eu inteleg o mica tachinare insa de ce sa o duci la extrem?

noile reguli ale flirtului pe Facebook, SMS, e-mailBLOGU LU’ OTRAVĂ

Ca niste roboti idioti. Intotdeauna aduc un zambet.

Cum spunea cineva mai sus, e aiurea ca nu putem fi sinceri unii cu garbatilor, dar, daca ele folosesc chestiile astea… le stim si noi si le folosim impotriva lor… caci da, este mai degraba o lupta tot ce tine de o relatie… Reply.